SDH SDH Klučov
- Zpět - Aquapark Čestlice
27.10.2011

Letošní sezóna, kterou náš tým prošel, byla vcelku úspěšná. Dokázali jsme se dostat do krajského kola, kde jsme se umístili na krásném 4. místě a zúčastnili jsme se i na mnoha jiných soutěží. Nešlo nám ani tolik o vítězství, ale o to zúčastnit se, zasoutěžit si, pobavit se a strávit tak příjemné dny. To se nám pokaždé povedlo i když nám někdy nepřálo počasí. Velké poděkování patří Zdeňkovi, který nás na závody dobře připravil a také Honzovi, který nám při zajištění akcí pomáhal, a který nás s Avií vždy dopravil tam, kam jsme potřebovali.

Když nám 27. 10. 2011 zazvonil ráno budík, znamenalo to jediné, dnes nejedeme na žádné závody, ale na výlet do aquaparku do Čestlic. Ráno jsme v Avii vyrazili asi v půl desáté z Klučova. Cesta utekla rychle a bez problémů a za chvilku jsme byli na místě. Zasloužená chvilka relaxace, klidu a odpočinku byla na dosah. Po krátké frontě na vstup jsme se nahodili do plavek a šup do vody. Každý jsme se v partách rozutekli na jinou stranu. Pořádně jsme se vyřádili jak na tobogánech a klouzačkách, tak i ve vířivce a na divokých řekách. Oblíbeným koutem aquaparku bylo vyplavat přímo ven, kde byla obrovská zima, ale zároveň teplo. Páru, která šla z vody, rozfoukával vítr do všech stran. Další oblíbeným koutem bylo vlnobití. Přemoct velkou vlnu bylo někdy obtížné, ale my to jsme si našli rytmus a vlny neměly šanci.

V aquaparku jsme strávili asi 4 hodiny a poté jsme vyrazili na oběd do Mc, kde jsme najedli a mohli se vydat na cestu domů.

Výlet byl parádní a jsme rádi, že jsme si takhle společně vyrazili !!! Byla to taková příjemná tečka za letošní sezónou.

...pro nás platí: „SDH je náš svět“…


Text : Kristýna
Foto: Zdeněk


Další akce

Nejsou definovány žádné akce