SDH SDH Klučov
- Zpět - Školení vedoucích mládeže a rozhodčích
21.11.2014

Předposlední listopadový víkend 21. - 22. 11. 2014 uspořádala v Motelu U Jezera ve Velkém Oseku Okresní odborná rada mládeže Školení vedoucích mládeže. V neděli 23. Pokračovalo školení rozhodčích soutěží mládeže SH ČMS.

Páteční večer byl ve znamení zdravovědy, kdy nás školil Bc. Jan Veselý, zdravotnický záchranář sloužící na ZZS Středočeského kraje. V sobotu Jan Hybler, vedoucí rady mládeže, probral pravidla hry Plamen a soutěží dorostu, po obědě Ing. Josef Zvoník pokračoval v jeho výkladu a přidal informace k základům pedagogiky a psychologie. Dvoudenní školení bylo zakončeno písemným testem.

Náplní nedělního školení pro rozhodčí byly Směrnice hry Plamen a Směrnice celoroční činnosti dorostu. Školení bylo rovněž zakončeno testem, případně zkouškou pro ty, kteří usilovali o složení II. kvalifikačního stupně či jeho obnovu. Školitelem a garantem školení byl Ing. Aleš Karda z OSH Kutná Hora, držitel I. kvalifikačního stupně. Spolu s ním se na školení podílel i Tomáš Valenta z OORM OSH Kutná Hora.

Kamila Havlínová, starostka OSH Kolín závěrem akce poděkovala všem zúčastněným a pogratulovala novým rozhodčím.


Text i foto použito s laskavým svolením Lídy ze stránek OSH Kolín.

Další akce

Nejsou definovány žádné akce