SDH SDH Klučov
- Zpět - Závěrečka 2016
26.11.2016

V sobotu 26.11. se v klučovské sokolovně konalo shromáždění starostů okresu Kolín, ale nebyla to jediná významná akce, která se tady ten den konala, to hlavní teprve mělo přijít. Světla v sokolovně nestihla po ukončení shromáždění zhasnout a už se Vlčáci a Vlčata pilně ujali přípravy sokolovny na hlavní událost celé sezóny. Byla to všemi očekávaná závěrečka. K té neodmyslitelně patří grilované prasátko, studené pivo a dobrá zábava. Nic z toho ani tento rok nechybělo, protože i letos jsme se dosyta nejedli, napili a pobavili.

Po krátkém přivítání se slova ujmul Honza, který si pro nás připravil několik poutavých a zábavných prezentací z uplynulé sezóny. Když už to vypadalo, že bude prezentací konec, Honza vytasil trumf z rukávu a pustil nám také něco ze svého archivu a my nostalgicky zavzpomínali i na roky dávno předešlé a říkat si, jaké to bylo, když jsme byli ještě mladí, krásní a nic nás nebolelo.

Při vyhodnocení sezóny došlo i na poděkování Láďovi Krulišovi z SDH Zibohlavy, který doplnil družstvo Vlčáků (mužů) na krajském kole ve Vlašimi. Při této příležitosti byl i poprvé odzkoušen „Měřův atelier“, kde se společně vyfotili a přidali, tak další krásnou fotografii do alba. Jak můžete vidět níže, nebyla to jediná fotka, která se v tomto improvizovaném atelieru odehrála. Pro družstvo žen zvané Kopřivy si družstvo Vlčáků připravilo menší dárek v podobě vlajky a dárkového voucheru na laser game, kde již brzy tato družstva poměří své síly.

Celý večer začal pomalu gradovat, když v tom se sokolovna ponořila do tmy. Publikum začalo bouřit a skandovat, protože všem bylo jasné, co nás čeká. Teda ne tak úplně, čekali jsme až se zvedne opona. Ta však zůstala dole a zpoza ní na nás svítil silný reflektor, který byl hlavní součástí stínového divadla v podání Kopřiv.

Poslední na programu celého večera bylo slavnostní vyhlášení ankety sportovec roku 2016. Do nominace se dostali jen ti nejlepší, ale vyhrát mohl jen jeden. Za asistence sličné asistentky Kašandry byla předána obálka s výsledkem. V silné konkurenci se vítězem stal náš Daník Šlauf.

Jakmile DJ Babula zasedl ke své technice, tak na nás nezůstala jediná niť suchá, protože se tancovalo až do pozdních ranních hodin.



Text: Martin
Foto: Jirka


Další akce

Nejsou definovány žádné akce