SDH SDH Klučov
- Zpět - Návštěva HZS Kolín
06.10.2007

Letošní velký úspěch klučovské hasičské mládeže, trojnásobný postup na Mistrovství do Zlína, neušel pozornosti ani našich „nadřízených“, tedy vedení Okresního sdružení a HZS. Na pozvání ředitele ÚO v Kolíně jsme v sobotu 6.10. dorazili s menším zpožděním (dodatečně se omlouváme!), ale zato v téměř kompletním složení, na návštěvu stanice profesionálních hasičů do Kolína.

V zasedací místnosti nás přivítal ředitel Územního odboru pplk. Jan Bradna a starosta Okresního sdružení Zdeněk Bydžovský. Oba na úvod poděkovali za skvělou reprezentaci našeho okresu a vyjádřili obdiv nad dosaženými výsledky. Naše šéfová Kamila na oplátku poděkovala za pozvání, zájem o naši činnost a její podporu, které si velmi vážíme, a dodala, že úspěchy nepřišly zničehonic, ale jsou výsledkem mnohaleté práce celého sboru. Poté nám byla předána spousta dárků, upomínkových předmětů, tiskovin a her, a byli jsme pozváni k občerstvení z bohatě prostřeného stolu.

V další části návštěvy nás velitelé čet provedli celou stanicí, prohlédli jsme si prostory zázemí mužstva a samozřejmě garáže s veškerou zásahovou technikou. Na závěr si zájemci mohli vyzkoušet práci s hydraulickými nůžkami a vlastnoručně udělat z Favorita kabriolet.

Z Kolína jsme se vrátili s pocitem příjemně stráveného dopoledne, obdarovaní a spokojení. Jsme moc rádi, že naše výsledky přinášejí radost i někomu dalšímu a kdo je navíc dokáže ocenit.

Děkujeme! Určitě se vynasnažíme, aby té radosti bylo i v budoucnu co nejvíc.



Text: Honza
Foto: Jirka


Další akce

Nejsou definovány žádné akce