SDH SDH Klučov
- Zpět - Valná hromada 2008
19.01.2008

V sobotu v odpoledních hodinách se opět sešla skvělá parta dobrovolných hasičů a našich přátel na Valné hromadě SDH Klučov. Přijeli nás pozdravit zástupci z Pískové Lhoty, nejstarší člen našeho sboru pan Dobrovolný, starosta Klučova pan Ing. Zdeněk Cinegr a mnoho dalších milých hostů.

Program začal minutou smutku za naše milované, kteří již mezi námi nejsou. Pokračování ale už bylo veselejší. Postupně jsme shrnuli události minulého roku, které Honza kromě mluveného slova bohatě zdokumentoval spoustou videa a fotek. Všichni jsme si tak připomněli společné zážitky a shodli se, že rok 2007 byl plný úspěchů a šťastných zážitků a bude těžké se mu sportovními úspěchy v letošním roce vyrovnat. Pozvolna jsme přešli do roku 2008 a stanovili si cíle, kterých bychom v novém roce rádi dosáhli. Jana Hyblerová nám velmi humorně ve své zprávě naznačila finanční stránku naší činnosti a tak jsme se dověděli, že jsme opět o 200 Kč chudší, ale stále s úsměvem na rtech…Také jsme si odhlasovali složení výboru SHD a komisí ve stávajícím složení a vyslechli závěrečné usnesení z úst Pavly. Poté Kamila spolu se zástupci našeho sboru popřáli panu Jaroslavu Novákovi k významnému jubileu 80ti let a předali mu dárek.

Po skončení oficialit nastala část plná volné zábavy, s dobrou kávičkou, zákusky a jinými dobrotami. Všichni se opět rádi sešli v novém roce 2008, kuli plány na letošní sezónu a klábosili o všem možném. Doufáme, že tento rok bude ještě lepší a stále plný srandy v kruhu skvělých přátel.



Text: Janča
Foto Jirka a Lucka


Další akce

Nejsou definovány žádné akce