SDH SDH Klučov
Kostelec nad Černými lesy
20.4.2013

V sobotu 20. dubna jsme s družstvem starších dětí vyrazili reprezentovat Klučov do nedalekého Kostelce nad Černými lesy v požárním útoku a štafetě dvojic.

Přibrali jsme stopařku Lídu, která si celé „áčko“ získala na svojí stranu sladkostmi :-), naložili zbytek potřebného materiálu, helmy, dresy a mohli jsme vyrazit. Počasí se na nás mračilo už od rána, a tak nebylo divu, že z Avie jsme v Kostelci šlápli rovnou do louže. Během dopoledne déšť vydatně zesílil, a proto se pořadatelé z bezpečnostních důvodů rozhodli zrušit dvojice a soupeřilo se jen v požárním útoku.

Na hasičáku jsme poctivě trénovali zadek a na závodech to bylo znát. Při prvním pokusu se klukům koš a nalití povedl úplně ukázkově a proudaři nestihli doběhnout až k čáře. Škoda, čas by to byl moc pěkný. Ve druhém pokusu se nám dařilo o trošičku hůře a z celkového součtu časů bylo 5. místo. Na začátek sezóny se, ale není vůbec za co stydět. :-) Také nás přijela podpořit Barča s Luckou Sládkovou a Barča vše zvěčnila na svůj foťák.

Pro toasty, hranolky a klobásy do místního bufetu si šli kluci několikrát, ale na zmrzlinu na kterou nám Honza zastavil při zpáteční cestě domů u Nové Vsi se všichni s chutí těšili.



Text: Kája
Foto: Barča



Další akce

Nejsou definovány žádné akce