SDH SDH Klučov
Klučovská ulice 2014
3.5.2014

Další ročník Klučovské ulice je za námi. Počasí nás jako vždy trošku vyděsilo, ale účastníci této soutěže nejsou z cukru, ničeho se nezaleknou a tak všichni závodníci nakonec nad chladným a chvílemi vlhkým počasím zvítězili. Odpoledne se počasí umoudřilo a tak dorostenci a dospělí nakonec běhali téměř po suchu, což bylo vidět i na dosahovaných časech. Jako každý rok se soutěž rozdělila na dopolední utkání žákovských kategorií a odpolední věnované dorostu a dospělým. Náš původní záměr uspořádat soutěže na našem novém perfektně posekaném hřišti jsme nakonec vzdali a to nejen z důvodu deštivého počasí a většího nebezpečí úrazu, ale i z důvodu náročného přesunu časomíry.

Dopoledního utkání se navzdory velmi špatné předpovědi počasí zúčastnil úctyhodný počet 75 žáků a odpoledne závodilo přes 30 soutěžících. Do soutěže se vrátily týmy jako jsou Písková Lhota a Kostomlátky, pozvání přijaly i nové týmy z okresu Praha východ - SDH Nové Jirny a SDH Úvaly.

Na výsledky se můžete podívat v přiloženém souboru. Největší radost nám ale svým vítězstvím udělali Michal a Janina, kteří svými „devatenáctkami“ a tím i vítězstvím ve svých kategoriích zajistili, že oba poháry, jak za Fildu tak za Kóču, zůstaly doma, v Klučově.

Poděkováním patří všem účastníkům za odvahu v takovém počasí startovat, Alešovi za zapůjčení časomíry, technické četě a rozhodčím pak za bezchybný průběh soutěže.

Dle děkovných mailů to vypadá, že se akce líbila a máme přislíbenou účast i v příštím roce.



Text: Kamila
Foto: Jirka




Soubory
 klucovska_ulice_vysledky_2014.xls
Další akce

Nejsou definovány žádné akce