SDH SDH Klučov
Polabské stovkování
29.8.2009

Poslední prázdninový víkend se už tradičně stovkuje v Pískové Lhotě. Ani letošek nebyl výjimkou. Výjimečný byl ovšem tento ročník tím, že soutěž byla zařazena do seriálu o Český pohár Velkopopovického kozla a tím bylo o mimořádně kvalitní startovní pole postaráno.

A bylo se vskutku na co dívat!!! V soutěži mužů řádil David Grůza z Chodova, když ve finále zaostal jen o 5 setin za českým rekordem (15,51s). Ještě zajímavější byl závod žen. Teprve 16ti letá Šárka Jiroušová z Poniklé zastínila všechny přítomné reprezentantky a časem 17,17s posunula hranici národního rekordu!!! I když tento teprve bude muset být potvrzen.

Prázdninová lenora bohužel neopustila naše sportsmany a tak ve vrcholné soutěži nastoupily pouze 2 ženy a 3 muži. Janička opět potvrdila stabilní vysokou formu a hodně důrazně atakovala hranici 19,5s, Lucka S. i přes nepříjemný karambol předvedla rovněž slušný výkon. Z kluků se nejvíc dařilo Martinovi, jediný dal osmnáctku, Babula zapsal nízkou devatenáctku, a spokojen byl asi nejvíc Zdeněk, který potvrdil, že zraje jako víno, a i přes tréninkové manko si zlepšil osobáček už na 19,49s.

Postup do vyřazovací části sice nevybojoval nikdo, konkurence byla veliká, přesto převládla spokojenost a dobrá nálada.



Text: Honza
Foto: Zdeněk



Další akce

Nejsou definovány žádné akce