SDH SDH Klučov
Pohár starostky OSH Kolín
13.9.2014

Pátý ročník soutěže Pohár starostky OSH Kolín, byl letos uspořádán společně s SDH Kostelec n Č.L. v sobotu 13. září. Zúčastnilo se ho celkem devět družstev mužů a sedm družstev žen. Po společném zahájení byly po deváté hodině odstartovány první útoky na umělém trávníku ještě značně promočeném lijáky předchozí noci. Soutěž probíhala souběžně na dvou drahách a vzhledem k perfektní organizaci byly kolem poledne ukončeny útoky mužů. Po úpravě trati pro kategorii žen byly po krátké přestávce zahájeny útoky této kategorie. Naše družstvo mužů se umístilo, stejně jako v loňském roce, na šestém místě, naše ženy to měly letos bez zisku poháru, protože skončily na neoblíbeném čtvrtém místě se ztrátou pouhých 68 setin vteřiny za třetím družstvem Zásmuk. Pohár starostky si již poněkolikáté a to v obou kategoriích odvezla družstva Zibohlav.

Po vyhlášení výsledků byly předány poháry, diplomy a hodnotné poukázky na nákup v Požární bezpečnosti pro družstva „na bedně“ a diplomy a pamětní plakety pro všechna zúčastněná družstva.

Na úplný závěr soutěže si vzala slovo starostka OSH Kamila Havlínová, velmi kladně hodnotila celý průběh soutěže, poděkovala všem účastníkům za předvedené sportovní výkony, členům pořádajícího SDH Kostelec za vzorné zabezpečení celé akce a s poděkováním nezapomněla ani na sbor rozhodčích. Dále vyslovila zvláštní uznání a poděkování všem přítomným za vytvoření tohoto kvalitního kolektivu, a že si považuje za čest stát v jeho čele a hájit jeho zájmy.



Výsledky s laskavým svolením Lídy převzaty ze stránek OSH, kde se o soutěži dovíte více.

Text i foto: Jirka




Soubory
 pohar_starostky_2014-vysledkova_listina.pdf
Další akce

Nejsou definovány žádné akce