SDH SDH Klučov
Memoriál Jany Dobiášové
27.6.2009

Poslední červnovou sobotu se sedmero soutěženíchtivých neposedů usneslo, že nenávidí nudu, a tak se jelo do Třebonic. K soutěži ve stovkách nastoupilo celkem 34 mužů a 16 žen. Mezi kluky se objevili i borci z dost vzdálené Čeperky.

Naší klučičí čtveřici se ani trochu nevedlo a mezi 14 finalistů nepostoupil ani jeden, ačkoli hlavně Zdeňkovi na 15.místě chybělo opravdu málo. Velmi dobrý dojem naproti tomu zanechalo trio děvčat. Lenka, Lucka i Jana se už po základní části zařadily mezi nejlepší čtyřku a Jana šla do finále dokonce z vedoucí pozice! V přímém souboji o bronz pak byla úspěšnější Lucka, i když zřejmě dík chybě rozhodčích. I na dálku bylo viditelné, že cílem proběhla dřív Lenka. Ale i to se stává. Janička v rozhodující bitvě o prvenství řádně prohnala nestárnoucí legendu Marcelu Rezkovou , o jejímž konečném vítězství rozhodly především přebohaté zkušenosti při práci s rozdělovačem.

Jelikož na zpáteční cestě nechyběla ani tradiční zastávka u Mekáče v Krči, nikdo jistě nelitoval, že si při tomto výletu do Prahy mohl protáhnout zahálející tělo.



Umístění našich
15. Zdeněk2. Jana
17. Babula3. Lucka
18. Michal4. Lenka
25. Lukáš


Další akce

Nejsou definovány žádné akce