SDH SDH Klučov
Kolín
3.6.2012

Muži, ženy i dorost měli již okresní kolo za sebou a tak jsme se v neděli 3. 6. vydali i s mládeží pokořit druhou část hry Plamen. Tentokrát nás vítal perfektní atletický stadion v Kolíně s nádhernou tartanovou dráhou. Po sjezdu všech družstev a po nástupu, kde nás přivítal Honza a starostka OSH Kolín Kamila Havlínová, jsme se mohli do závodění vrhnout po hlavě.

Starší družstva se zaměřila na štafetu dvojic a mladší se vydali na štafetu 4x60m. Starší v první disciplíně ukázali, že při přípravě nezaháleli a ihned si připsali první bod. Mladší už takové štěstí neměli. První pokus byl D a z druhého pokusu si připsali čas 77,79s, který stačil jen na čtvrté místo. Vyměnili jsme si role a jelo se dál. Mladší si zlepšili svou reputaci a první místo ze štafety dvojic už bylo menší zlepšení dne. Starší si vedli ve stejné lajně a tak je čekalo další první místo. Kručení v břiše nám připomnělo čas oběda a tak jsme se s mrňatama vydali na řízek s bramborami. Starší si zatím připsali další první místo ze štafety CTIF a zaslouženě se také mohli vydat na oběd. Dopoledne bylo za námi. Počasí se nám trochu začalo kabonit a lehký deštík nás neminul. Nás to však nijak nerozhodilo. Mladší už čekala jen královská disciplína – požární útok, kde i přes velmi slušný čas 33,59s nás čtvrté místo neminulo. Zdeňkovo družstvo zatím válčilo s útokem CTIF, kde s časem 65,91s všem ukázali, jak se tato disciplína běhá. Požární útok byl završením dne, a i když už bylo jasné, že družstvo starších má postup jasný, tak poslední první místo z této disciplíny připadli také nám.

Sečteno a podtrženo – mladší si tento rok odvezli z Okresního kola hry Plamen třetí místo ihned po vítězích z Červeného Hrádku a po druhých Žíželicích. V kategorii starších už to bylo veselejší. Na třetím místě se umístilo družstvo z Žíželic, na druhém Kostelec nad Černými Lesy. Družstvo, které vyhrálo a bude okres Kolín reprezentovat na Krajském kole v Rakovníku, bude zářit v našich barvách. Budeme jim držet palce a doufat, že se jim povede alespoň stejně dobře jako v neděli.


Text: Lucie
Foto: Jirka



Další akce

Nejsou definovány žádné akce