SDH SDH Klučov
Plaňany
23.5.2009


Okresní kolo hry Plamen, 23.-24.května 2009

Druhý díl „trojboje“ postupových soutěží, Okresní kolo žákovské kategorie – hry Plamen, proběhl předposlední květnový víkend v Plaňanech. Dvoudenní měření sil mělo určit nejlepší družstvo mladších žáků, a rovněž vítěze a reprezentanta okresu v kategorii starší.

Obě naše družstva vstupovala do soutěže s mírným náskokem díky dvojímu prvenství v podzimním branném závodě. Soutěž samotná se až nečekaně brzy změnila v naprostou selanku. Mladší i starší svůj náskok nekompromisně navyšovali a kromě požárního útoku své soupeře poráželi ve všech disciplínách. Pro Zdeňka, vedoucího Áčka, se tak, místo nervů při odrážení náporu nebezpečných soupeřů, soutěž změnila v úkol odhalit hluchá místa a skryté rezervy ve výkonech vlastních svěřenců před náročným Krajským kolem, a pro Janičku s Lenkou, šéfky mladšího Béčka, zase místo běžného koučování svého teamu, v takřka stachanovský úkol uhlídat pochodující „pytel blech“, zejména v podobě nadprůměrně čiperného kvarteta bambásků Ondry, Jirky, Kuby a Davida. Obě by zasloužily Řád práce !!!

V celkovém hodnocení si tak obě naše party dokráčely pro pohár a zlaté medaile, Áčko navíc vybojovalo právo reprezentovat náš okres v Krajském kole. Ani letos nebudeme chybět!



Text: Honza
Foto: Jirka



Další akce

Nejsou definovány žádné akce