SDH SDH Klučov
Nymburk
17.6.2006
Krajské kolo v Požárním sportu, Nymburk 17.-18.6.2006
Zase po roce jsme se vydali do nám dobře známého prostředí hasičského stadionu v Nymburce „dobývat svět“ na Krajském kole dospěláků. Ve vyšší soutěži poprvé bez Kóči a s vědomím, že nahradit jeho spolehlivé výkony nebude snadné. Ženám letos postup nevyšel, a tak čest něžnější části naší party hájila jen Janička, startující v barvách Pískové Lhoty. Úvodní disciplína, stovky, potvrdila stoupající úroveň výkonů jednotlivců, a tím i celého družstva. Tři pokusy pod dvacet a k tomu osmnáctka současné naší jedničky, Martina, usadily družstvo na slušné 4.místo, jen čtyři vteřiny od druhé, postupové příčky. Janička druhým pokusem dokázala, že nepatří ani zdaleka do starého železa a velmi dobrým časem zaujala pozici v elitní desítce. To asi nečekala.
V dalším průběhu to už tak veselé nebylo. Na klidu nikomu nepřidaly diskuse ohledně regulérnosti žebříku, a chyby na některých úsecích štafety vyústily v podprůměrný čas přes 70 vteřin. Ztráta na vedoucí družstva narostla, přesto jsme i nadále drželi výborné 4.místo. V nedělním útoku tak šlo hlavně o to udržet dosavadní umístění, nebo se i pokusit o skok na bednu. Nebylo k ní daleko. Samotný pokus nebyl povedený. Menším zdržením to začalo už vzadu, problémy Pavla pokračovalo a delším nástřikem skončilo. Třetí neslabší výkon v soutěži tedy přinesl sešup na konečné 7.místo.
Výsledné hodnocení našeho vystoupení v Nymburce? Nespokojenost i spokojenost. Oproti loňsku pokles o jednu příčku, chyby ve štafetě i útoku, naproti tomu velmi dobré stovky, na stejné úrovni, jako loni. Na každý pád – ostuda se nekonala.



Soubory
 kraj_nymburk.xls
Další akce

Nejsou definovány žádné akce